сряда, 10 август 2011 г.

~Малки тайни~



Сериалът „Малки тайни” разказва,по един смел и поразяващ начин, за живота на богатите семейства в Истанбул. Разказва историята на техните деца, чийто живот е необичаен и показен.

Историята показва света на контрастите! А той си има свои ценности и неписани правила. Показва най-лъскавите места, най-луксозните коли и най-богатите хора. Място,където никой и нищо не е такова, каквото изглежда!

Това не е филм за училището, въпреки че героите му са все още ученици! Това е историята за света на тези младежи и техните семейства. Училището не е главното място, а просто едно от местата, където се случва всичко! Този, който притежава пари, има всичко, неговата сила няма граници!

В свят на такива възможности е невъзможно да обичаш, да имаш истински приятели, да имаш семейство и да бъдеш себе си!… А дали е възможно да запазиш чистота на душата си?

Малки тайни…

Всеки си има малки тайни, но малцина сред нас ги превръщат в големи скандали. Един свят – блестящ, ослепителен и съблазнителен и едно лице,което остава в тъмнината на този свят. Предателството, лъжите и игричките са най-опасни!

Су е принцеса , на която са й чужди тези лоши черти. Но,ако поиска, може да притежава всичко – единствената цена, която трябва да плати, е да се откаже от невинността си.

Сериалът ще стартира с два епизода на 25 юли от 20:00 часа. Поредицата ще се излъчва от понеделник до сряда от 20:00 часа.